book button
Οι καλύτερες παραλίες κοντά στο ξενοδοχείο Dimitra

Οι καλύτερες παραλίες κοντά στο ξενοδοχείο Dimitra

Σε απόσταση μόλις 200 μέτρων από την παραλία Κοκκίνη Χάνι, το Dimitra Hotel & Apartments προσφέρει ένα ιδανικό σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσετε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Κρήτης.

Η παραλία Κοκκίνη Χάνι, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το ξενοδοχείο, διαθέτει χρυσή άμμο και καθαρά, ρηχά νερά, ιδανικά για κολύμπι. Εδώ μπορείτε να νοικιάσετε ξαπλώστρα και ομπρέλα και να επιδοθείτε σε θαλάσσια σπορ, όπως windsurfing και paddleboarding.

Σε απόσταση 10 λεπτών με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο, η παραλία Γούβες είναι ιδανική για οικογένειες με τα ήπια κύματα και τις άφθονες ανέσεις, όπως καφετέριες και εστιατόρια. Αυτή η παραλία είναι ιδανική για μια ολόκληρη μέρα διασκέδασης και χαλάρωσης. Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας εξοπλισμό για κολύμβηση με αναπνευστήρα για να εξερευνήσετε τον υποβρύχιο κόσμο λίγο έξω από την ακτή.

Σε απόσταση περίπου 5 χιλιομέτρων, η παραλία Αρίνα είναι γνωστή για τη ζωντανή της ατμόσφαιρα και την απαλή άμμο της. Αυτή η παραλία είναι ιδανική για όσους απολαμβάνουν μια ζωντανή παραλιακή σκηνή με beach bars και μουσική. Φτάστε νωρίς για να πιάσετε μια προνομιακή θέση και να απολαύσετε την ενεργητική ατμόσφαιρα.

Για μια πιο ήσυχη εμπειρία, η παραλία Βαθειανός Κάμπος προσφέρει λιγότερο κόσμο, καθιστώντας την ιδανική για χαλάρωση. Αυτό το κρυμμένο διαμάντι είναι ιδανικό για μια ήρεμη μέρα, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τον ήλιο και τη φυσική ομορφιά σε ένα πιο ήρεμο περιβάλλον.

Είτε αναζητάτε την έντονη ζωή στην παραλία είτε μια ήρεμη απόδραση, οι παραλίες κοντά στο Dimitra Hotel & Apartments προσφέρουν κάτι για όλους. Απολαύστε τον ήλιο, την άμμο και τη θάλασσα στην όμορφη Κρήτη!